Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στην Πάτρα για τα εισιτήρια του αγώνα της Παναχαϊκής για την τελευταία αγωνιστική της Football League 2, που ενδέχεται να «σφραγίσει» την άνοδο των Αχαιών στην δεύτερη εθνική κατηγορία. Αν και δεν έχουν βγει σε κυκλοφορία τα 10.000 «μαγικά» χαρτάκια η ζήτηση είναι τεράστια και αυτό το γεγονός έκανε τον πρόεδρο της ομάδας, Αλέξη Κούγια, να δώσει εντολή για να τυπωθούν ακόμα 1.500 εισιτήρια.

 

Για να γίνει αυτό πρέπει να έρθει η έγκριση από την Ένωση Football League και Football League 2. Οι εκτιμήσεις από πλευράς Πατρινών κάνουν λόγο για παρόμοια προσέλευση με αυτή πριν δύο χρόνια σε αγώνα με την Ρόδο (2009) όπου είχαν βρεθεί στο γήπεδο της Αγυιάς 12.000 φίλαθλοι.

 

Πέρα από τα εισιτήρια η πατρινή ΠΑΕ έκανε αίτημα και για αλλαγή της ώρας του παιχνιδιού με Πλατανιά (8/5) και αντί για τις 17.00 να ξεκινήσει το παιχνίδι στις 18.00 επειδή ετοιμάζεται φιέστα για την διαφαινόμενη άνοδο. Κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο όμως λόγω του ότι υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο και για τις δυο ομάδες και θα πρέπει όλα τα ματς με τον ίδιο σκοπό να αρχίσουν την ίδια ώρα.

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook