Όσο περνούν οι μέρες τόσο μεγαλώνει η αγωνία του κόσμου στον ΟΦΗ, όσον αφορά στην υπόθεση «αδειοδότηση» για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League. 
Από το σημερινό ρεπορτάζ βγαίνει η συνάντηση του Νίκου Μαχλά με τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους είπε ξεκάθαρα πως κανείς δεν πρόκειται να χάσει τα χρήματά του.
Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Νίκου Μαχλά που μιλώντας στους παίκτες της ομάδας επεσήμανε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπεριφορά που έχετε δείξει καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ξέρω πως αγαπάτε πραγματικά την ομάδα. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα και να ξέρετε ότι μόλις η ομάδα πάρει την άνοδο θα εξοφληθείτε όλοι για όλα τα χρήματα που σας οφείλονται».
Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες, που τους οφείλονται χρήματα μέχρι της 31 Ιανουαρίου, αμέσως  τηλεφώνησαν στο δικηγόρο τους προκειμένου να αποφασίσουν πως θα κινηθούν ενώ, φημολογείται πως ορισμένοι θα ζητήσουν επιταγές έτσι ώστε να υπάρξει κατά κάποιο τρόπο εξασφάλιση των χρημάτων τους.
Τα έγγραφα που τους δόθηκαν πρέπει να επιστραφούν υπογεγραμμένα μέχρι αύριο το πρωί και στην συνέχεια η ΠΑΕ θα ξεκινήσει τις ενέργειες κατάθεσης των υπόλοιπων στοιχείων που λείπουν από τον περιβόητο φάκελο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook