Σοκ προκαλεί στην Ισπανία ο θάνατος ενός βρέφους μόλις πέντε μηνών εξαιτίας ενός τραγικού δυστυχήματος.
Στο αεροδρόμιο Alicante, κοντά στη Βαλένθια, ένα μωρό σκοτώθηκε σε ένα φρικιαστικό ατύχημα στο χώρο παραλαβής των αποσκευών. 
Σύμφωνα με αυτόπτους μάρτυρες, η μητέρα άφησε το βρέφος πάνω σε μηχάνημα που έφερνε μεγάλες αποσκευές, το οποίο ήταν σταματημένο.

Όμως, την ώρα που η μητέρα περίμενε τις βαλίτσες, το μηχάνημα άρχισε να κινείται και το μωρό κόλλησε στην είσοδο των αποσκευών.

Όταν όμως κατάλαβαν οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου τι είχε συμβεί ήταν ήδη πολύ αργά. Το μωρό ήταν νεκρό.

Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών είναι πως το βρέφος δέχτηκε απανωτά χτυπήματα από μεγάλες αποσκευές και μουσικά όργανα, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του. 
Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το σοκαριστικό δυστύχημα, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για οικογένεια από τη Βρετανία, η οποία ήρθε στην Ισπανία για διακοπές.
Η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ σε ξενοδοχείο μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη. 
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook