«Η Χρυσή Αυγή δε σκότωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα. Δεν έχουμε καμία ευθύνη», δήλωσε κατηγορηματικά ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel, ο κ. Μιχαλολιάκος απείλησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, με αφορμή την έκθεση με τα στοιχεία των 32 αξιόποινων πράξεων, μελών ή οπαδών του κόμματος, που έστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη ο υπουργός.

«Διαψεύδω δημόσια τον ψεύτη Δένδια. Προσπαθεί να παραπλανήσει τη δικαιοσύνη, δε σέβεται τον όρκο του ως υπουργός και ως βουλευτής. Θα τον μηνύσω», είπε ο Μιχαλολιάκος 

Αναφορικά με τον κατηγορούμενο Γιώργο Ρουπακιά για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε ότι «ήταν ένας περαστικός από τα 70 γραφεία της Χρυσής Αυγής» ενώ πρόσθεσε ότι «εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη, ούτε πολιτική».

Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής διέψευσε ότι συνελήφθη ο οδηγός του και ανέφερε ότι το άτομο που συνελήφθη «είναι μέλος της Χρυσής Αυγής».

newpost.gr