Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, προσήλθε έπειτα από πρόσκληση της παράταξης ο πολιτικός προϊστάμενος πολιτιστικών και πρόεδρος της ‘Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ηρακλείου’ κ. Νίκος Ματζαπετάκης.

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία έκρινε σκόπιμη αυτή τη συνάντηση, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το νέο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής σε θέματα πολιτισμού, αλλά και για τις ευρείες αρμοδιότητες της ‘Κοινωφελούς Επιχείρησης’.

Ο κ. Ματζαπετάκης μίλησε για τις νέες του αρμοδιότητες, καθώς και για τις δραστηριότητες που θα ήθελε να πραγματοποιήσει εκμεταλλευόμενος την τοποθέτηση του στη συγκεκριμένη θέση, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις και επισημάνσεις των μελών της συντονιστικής επιτροπής.

Ακόμα ενημέρωσε και για τη σύνθεση του 11-μελούς διοικητικού συμβουλίου της Επιχείρησης, όπου συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας κ. Κώστας Βαρβεράκης. Ανέφερε επίσης ότι μέσα στις αρμοδιότητές του είναι και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα στις Δημοτικές Κοινότητες του νέου μας Δήμου, τα οποία θα αναβαθμιστούν και θα οργανωθούν καλύτερα.

Τα μέλη της Σ.Ε. ευχαρίστησαν τον κ. Ματζαπετάκη για την ενημέρωση και εξέφρασαν την επιθυμία να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μας, μέσα από τη διοργάνωση και τη συμμετοχή τους σε διάφορες εκδηλώσεις.

Στην 17χρονη παρουσία της άλλωστε στα δημοτικά πράγματα της πόλης, η Ηράκλεια Πρωτοβουλία έχει να επιδείξει πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα τόσο με διαλέξεις όσο και με μουσικές εκδηλώσεις, πράγμα που θα έχει και συνέχεια, κυρίως τώρα που δημιουργούνται από τη Δημοτική Αρχή νέοι χώροι πολιτισμού πάνω και μέσα στα τείχη, ενώ και το Πολιτιστικό Κέντρο βαίνει προς την ολοκλήρωσή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook