Οι περισσότερες γυναίκες που διανύουν τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης τους θέλουν να είναι ήρεμες και ξεκούραστες, μιας και το σώμα τους δεν αντέχει άλλο το βάρος που κουβαλούν, ελπίζοντας ότι το μωρό τους δε θα αργήσει να εμφανιστεί!
Αυτό όμως δεν ισχύει και για την 35χρονη μπόντι μπίλντερ από το Λος Άντζελες Lea-Anne Ellison.

Η νεαρή μητέρα δύο ακόμη παιδιών προκάλεσε κατακραυγή στο διαδίκτυο, από τη στιγμή που ανέβασε φωτογραφίες της στο Facebook που τή δείχνουν να σηκώνει βάρη δύο εβδομάδες προτού γεννήσει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι φωτογραφίες της δέχτηκαν πάνω από 16.000 σχόλια από τη στιγμή που τις δημοσίευσε στις 15 Σεπτεμβρίου, και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ποικίλες.

\"\"

Κάποιοι εμφανίζονταν να υποστηρίζουν την απόφασή της, ενώ άλλοι που έλεγαν ότι είναι γιατροί δήλωναν «τρομοκρατημένοι» από τη συμπεριφορά της.

Όσο για την ίδια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αδιαφορεί για τα πικρόχολα –όπως τα χαρακτήρισε σχόλια- γιατί «η ζωή είναι δική της».

\"\"\"\"

«Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Μου άρεσε πολύ να είμαι μαμά, αλλά ήθελα να είμαι μια… σέξι μαμά» είπε ακόμη.

Οι ειδικοί, προσθέτει το άρθρο, συστήνουν 30 λεπτά ήπιας άσκησης καθημερινά για τις εγκυμονούσες γυναίκες, εφόσον δεν υπάρχουν άλλες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

\"\"

«Στις περισσότερες περιπτώσεις η άσκηση είναι ασφαλής τόσο για τη μητέρα, όσο και για το έμβρυο και οι γυναίκες πρέπει να ενθαρρύνονται να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν να ασκούνται» αναφέρουν και διευκρινίζουν ότι η άσκηση δεν αυξάνει τον κίνδυνο αποβολής ή βλάβης στο έμβρυο όταν μια εγκυμοσύνη πάει καλά.

Αντίθετα, κάνει καλό στην υγεία και την ψυχολογία της μητέρας. Το αίσθημα της κούρασης και του πρηξίματος που αισθάνονται οι γυναίκες στην εγκυμοσύνη, είναι πιο περιορισμένο σε όσες γυμνάζονται. Ακόμη, όσες ασκούνται τακτικά και σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού τους, καταλήγει το άρθρο, παίρνουν λιγότερο βάρος ενώ μειώνουν τις πιθανότητες της παχυσαρκίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

\"\"

\"\"\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook