Παιχνίδια με… γεύση από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ομάδων του Αποκόρωνα δόθηκαν μέσα στην μεγαλοεβδομάδα, όπως έχει καθιερωθεί άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα στο Νιό Χωριό έγινε ο αγώνας των νέων και των παλαιμάχων του τοπικού Διαγορά, ενώ στις Καλύβεας ο αντίστοιχος αγώνας του Τιτάν.

\”Πλούσιο\” θέαμα στο Νιο Χωριό

Στο γήπεδο του Νιού Χωριού δόθηκε ο καθιερωμένος αγώνας των νέων του Διαγόρα με τους παλαίμαχους της ομάδας. Όσοι βρέθηκαν στο όμορφο χωριό του Αποκόρωνα απόλαυσαν ένα παιχνίδι με \”πλούσιο\” θέαμα και άφθονες στιγμές γέλιου. Η τωρινή ομάδα του Διαγόρα κέρδισε εύκολα το παιχνίδι χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες για το σκορ. Το \”ραντεβού\” ανανεώθηκε για το Μεγάλο Σάββατο της επόμενης χρονιάς.

Το παρόν με το… παρελθόν στις Καλύβες

Την Μεγάλη Παρασκευή διεξήχθη η καθιερωμένη, εδώ και αρκετά χρόνια, αναμέτρηση της τωρινής ομάδας του Τιτάν με τους παλαίμαχους της ομάδας των Καλυβών. Το θέαμα ήταν χορταστικό με πολλά γκολ και ωραίες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, ενώ αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε το παιχνίδι. Οι νέοι του Τιτάν, που πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Β\’ ΕΠΣΧ και επιστρέφει λογικά στην Α\’, ήταν οι νικητές της φιλικής \”μονομαχίας\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

(Οι φώτο είναι από το apokoronaslife.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook