Μένοντας από νωρίς πίσω στο σκορ η ομάδα Κ20 του Πλατανιά ήταν δύσκολο να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του ΠΑΟΚ.
Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η αποβολή του Πατρικάκη στο 14\’ να κάνει χειρότερα τα πράγματα για τους \”ερυθρόλευκους\”, που υπέστησαν την πρώτη φετινή τους εκτός έδρας ήττα με 5-0. 
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον \”δικέφαλο\”, που έκανε το \”5 στα 5\”, ήταν ο Κουλούρης, που σκόραρε στο 2\’ με πλασέ και στο 15\’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, προκαλώντας και την αποβολή του Πατρικάκη (φωτ.). Ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ έφτασε τα 8 γκολ σε 5 ματς πρωταθλήματος. 
Στο 35\’ ο Δεληγιαννίδης μετά από συνδυασμό με τον Κουλούρη έστειλε τους γηπεδούχους στ\’ αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων. 
Στο 70\’ ο Παπαδόπουλος σημείωσε το 4-0 και το σκορ έκλεισε άθελά του στο 76\’ με αυτογκόλ ο Κοκονάκης.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Σοϊλεμέζογλου, Κωνσταντινίδης, Αναστασίου, Κιόσε, Πούγγουρας (68′ Τσελεπίδης), Πατράλης, Πολύζος, Σαββίδης (46′ Δημητριάδης), Δεληγιαννίδης (46′ Τσολακίδης), Παπαδόπουλος, Κουλούρης.
Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Πενταράκης, Κοκονάκης, Πατρικάκης, Ντεντάκης, Σούκιας, Χαλκιαδάκης, Κολομπάκης (64\’ Μαυρεδάκης), Τσοντάκης, Μπεριάν, Τσίτας (41\’ Χαραλαμπάκης), Γαλανίδης (76\’ Μπένος).

Για φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ πατήστε ΕΔΩ.

Το βίντεο του αγώνα από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook