Στη φυλακή οδηγήθηκε σήμερα μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 37χρονος από τα Σκοπια που το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου επιχείρησε να αποπλανήσει και να βιάσει μια 14χρονη κοπέλα. Ο 37χρονος, παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών για σεξουαλικά αδικήματα αφού πριν από ένα χρόνο είχε συλληφθεί για βιασμό και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, είχε συλληφθεί το απόγευμα του Σαββάτου μετά από καταγγελία οικογένειας από τη Βουλγαρία.

 

Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος άνδρας εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών του κοριτσιού εισέβαλλε στο σπίτι και επιχείρησε να τη βιάσει. Η 14χρονη αντιστάθηκε σθεναρά στις αρρωστημένες ορέξεις του 37χρονου, ο οποίος με τη βία θέλησε να την εξαναγκάσει σε συνουσία. Τις φωνές της άκουσαν περίοικοι, οι οποίοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ενώ ο 37χρονος  το έβαλε στα πόδια.

 

Από την προανάκριση που διενήργησε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου μετά τις περιγραφές του ανήλικου κοριτσιού, λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του δράστη ο οποίος συνελήφθη.

Ρεθεμνιώτικα Νέα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook