Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η περιοδεία του Μαυρογιαλούρου στο Δήμο Φαιστού. 
Στα πλαίσια της συνεργασίας και της αλληλεγγύης μεταξύ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ \”ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ\” και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ \”Το Κέντρο της Κρήτης\” και υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας στο Δημοτικό Σχολείο στη Φανερωμένη. 
Ο τίτλος του έργου «Υπάρχει και Φιλότιμο», ανέβηκε από την Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας που βασισμένο στην παλιά γνωστή ελληνική ταινία του 1965 που όμως παραμένει τόσο επίκαιρη όσο ποτέ. Την προσπάθεια των δυο συλλόγων ενίσχυσαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού κκ. Νικολιδάκης και Πρωτογεράκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φανερωμένης κ. Θεοδωράκης καθώς και μέλη του ΔΣ Φαιστού, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου της Φανερωμένης, ενός χώρου που στεγάζει το σύλλογο ατόμων με αναπηρία με την φροντίδα και το μεράκι του Παραολυμπιονίκη Μανόλη Στεφανουδάκη.
Στην παράσταση συμμετείχαν (Ζορμπάς Γιώργος) ως υπουργός, Αλίκη (Αναγνωστάκη Ιωάννα – Σχοιναράκη Αμαλία), οδηγός (Καρακωνσταντάκης Μιχάλης), Πανάγος (Παπαδάκης Κωνσταντίνος), Σωτήρης (Δρακούλης Ανδρέας), συνεργάτης Θεόδωρος Γκρούεζας (Ζαχαριάκης Ιάκωβος), Γιώργος ο ιδιαίτερος-Φώτης (Καζινάκης Θωμάς), Κώστας Σιλυβριώτης (Καλαϊτζάκης Γιώργος), Νάντα Μαυρογιαλούρου (Λαγουδακη Μαριάννα), κυρά Λάμπαινα (Νινιράκη Ελένη), Λώρα Σιλυβριώτη (Καλαϊτζάκη Ελπίδα), Κατίνα (Αθανασία Ματζουρανάκη), Τασία, (Νινιράκη Αλεξάνδρα).
Σκηνοθεσία: Ζερβάκης Μανόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook