Η Angelina Jolie είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του διάσημου οίκου Louis Vuitton για το καλοκαίρι του 2011, κάτι που φυσικά δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Αυτό που αποτελεί έκπληξη, όμως, είναι το αστρονομικό ποσό που θα λάβει για να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια…

Σύμφωνα με το E! News, η διάσημη ηθοποιός και μητέρα έξι παιδιών θα λάβει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια για να είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο της έντυπης μόνο διεθνούς προωθητικής καμπάνιας του γνωστού γαλλικού οίκου! Και να σκεφτεί κανείς ότι η ίδια απέφευγε τον Vuitton για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, προτιμώντας τους αγαπημένους της Versace και Armani.

Μπορεί να αλλάξει πλέον γούστα, μόλις λάβει την παχυλή αμοιβή της! Η Jolie στο παρελθόν έχει υπάρξει το κεντρικό πρόσωπο της διάσημης μάρκας πλεκτών St. John, παρόλο που στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από το μοντέλο/τραγουδίστρια Karen Elson.

Άλλοι σταρς που έχουν ποζάρει για λογαριασμό του Louis Vuitton στο παρελθόν είναι οι  Madonna, Scarlett Johansson, Keith Richards, Uma Thurman και Jennifer Lopez.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook