Την Κυριακή 13/10/13 θα διεξαχθή ο τέταρτος αγώνας “ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ” στα Χανιά.

Η διοργάνωση γίνεται από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ του συλλόγου ΟΡΙΖΟΝΤΑ σε συνεργασία με τον σύλλογο μαζικού αθλητισμού Chania Personal Training - KOTINOΣ, τον Ρ/Σ ''ΔΙΚΤΥΟ'' FM 91.5 και το κατάστημα αθλητικών ειδών AQUA FIT με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.

Ο «Ορίζοντας» είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια της ανάγκης για ανθρωπιστική δράση, όταν τα προβλήματα είναι αξεπέραστα και η κοινωνική πρόνοια μηδαμινή.

Ιδρύθηκε πριν από 9 χρόνια στην πόλη μας με σκοπό τη στήριξη σε οικονομικό, ηθικό και ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως παιδιών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο και χρήζουν νοσηλείας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Ο αγώνας έχει ερασιτεχνικό χαρακτήρα ο αθλητής θα συμμετέχει διαδοχικά στα τρία αγωνίσματα και μάλιστα συνεχόμενα χωρίς κενό, πέραν αυτού που χρειάζεται για να φορέσει ρούχα ή να προσαρμόσει τον εξοπλισμό του.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί στην παραλία των Αγίων Αποστόλων με κολύμπι απόστασης 500μ.

Στη συνέχεια οι αθλητές θα επιβιβαστούν στα ποδήλατα τους και πραγματοποιούν διαδρομή 24χλμ και τέλος τρέχουν 6,6 χλμ γύρω από το παρκάκι των Αγίων Αποστόλων.

Κατατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση δεν θα υπάρχουν αφού ο αγώνας θα διεξαχθεί με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, περνώντας το μήνυμα «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ».


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχουν και ομάδες απαρτιζόμενες από δύο(2) ή τρία(3) άτομα, με την προϋπόθεση ο ένας εκ των οποίων να είναι Άτομο Με Αναπηρία.


Σκοπός είναι να υπάρξει πληροφόρηση ,ευαισθητοποίηση και αλληλεπίδραση των αθλητών του τοπικού πληθυσμού με μαθητές-αθλητές με αναπηρία.


Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:


Δηλώσεις συμμετοχής θα μπορείτε να κάνετε έως και την Τετάρτη 2 Οκτώβρη, καταβάλλοντας το ποσό των 15 ευρώ για ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης “ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ”.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα μπλουζάκι μακό και δωρεάν κουπόνι για 2 σουβλάκια και μια μπύρα για το beach party μετά τον αγώνα.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει και το αγωνιστικό μπλουζάκι υπερκοπέλι 4 όταν θα κάνει την δήλωση του με επιπλέον κόστος 19 ευρώ.

Οι συμμετέχοντες προκειμένου να γίνει η εγγραφή και να παραλάβουν αυτά που προαναφέραμε θα πρέπει να έρθουν μια μέρα πριν(12/10) στο χώρο του ΚΑΜ στο παλιό λιμάνι!

Μην περιμένετε τελευταία μέρα για την δήλωση συμμετοχής σας.

Το όριο συμμετοχών είναι διακόσιες! Σημεία δήλωσης συμμετοχής:
- Γραφείο Συλλόγου 'ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ', Πειραιώς 1 – Μέγαρο Πλάζα, τηλ.2821079650
- ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ, pizza bar, Χ’λη Νταλιάνη 41, τηλ. 28210 23102
- Κατάστημα AQUA FIT, Κορωναίου 4, τηλ. 2821093498.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ: 6942246392 (Μανώλης), 6946334625(Μιχάλης)