Τα αυτοκίνητα των Χανιωτών, και όχι μόνο φυσικά, που δεν θα σέβονται τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τις ειδικές πινακίδες σήμανσης των οδών θα μαζεύει ο γερανός της τροχαίας από το ερχόμενο Σάββατο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης  τύπου ο δήμαρχος  Χανίων Μανόλης Σκουλάκης,

 Όπως τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Σκουλάκης,  η ενεργοποίηση του γερανού προκύπτει μετά και το απίστευτο κυκλοφοριακό  μπλοκάρισμα του Μεγάλου Σαββάτου, και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο κέντρο της πόλης και ταλαιπώρησαν Χανιώτες αλλά  και επισκέπτες.  

Προκειμένου λοιπόν τα μην παρατηρηθούν ανάλογα φαινόμενα κατά τη διάρκεια και της τουριστικής περιόδου όπου η επισκεψιμότητα στα Χανιά θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη από το ερχόμενο Σάββατο οποίο αυτοκίνητο παρακωλύει τις συγκοινωνίες θα σηκώνεται από το γερανό της τροχαίας και θα μεταφέρεται σε ειδικό χώρο φύλαξης του δήμου. Τέλος ο κ. Σκουλάκης έκανε έκκληση στους Χανιώτες να αποφεύγουν τα κατεβαίνουν στην πόλη με τα ι.χ τους ενώ συνέστησε και στους καταστηματάρχες του κέντρου να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους έξω από τα καταστήματα τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook