Ενθουσιασμένη για τη σχολική φωτογράφηση ήταν η 4χρονη Μαρκέλλα η οποία περίμενε πώς και πώς τη μέρα που θα ποζάρει δίπλα στους συμμαθητές της.
Γι\’ αυτό και ζήτησε από τον κομμωτή μπαμπά της να της φτιάξει όμορφα τα μαλλιά για να βγει ωραία στη φωτογραφία. Ήθελε να τη χτενίσει σαν πριγκίπισσα και εκείνος αποφάσισε να δώσει μία πιο ροκ πινελιά στο χτένισμα και στον όρο… πριγκίπισσα.
Της μάζεψε λοιπόν όλα τα μαλλιά πάνω και αντί για σινιόν κότσο, της έφτιαξε έναν πολύ girly φιόγκο, θυμίζοντας σε εκείνον που η εκκεντρική Λέιντι Γκάγκα είχε λανσάρει το 2009.
Μόνο που η μικρή απογοητεύτηκε όταν βρέθηκε στο σχολείο και διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να ποζάρει για τη φωτογράφηση καθώς την ενημέρωσαν ότι τέτοιου είδους χτενίσματα, δεν επιτρέπονται, σύμφωνα με τους κανόνες του σχολείου. Έτσι, η μικρή Μαρκέλλα δεν πόζαρε ποτέ για την αναμνηστική φωτογραφία ενώ ο πατέρας της ζήτησε εξηγήσεις για την συμπεριφορά των ιθυνόντων του σχολείου ως προς την κόρη του.
Όταν ενημερώθηκε για τους κανονισμούς διαπίστωσε ότι επιτρέπονται οι κότσοι και απαγορεύονται μόνο οι κοτσίδες τύπου ποστίς και τα έντονα χρώματα στα μαλλιά. Κάτι που δεν συνέβαινε με τα μαλλιά της Μαρκέλλας η οποία, όπως υποστηρίζει ο πατέρας της, άδικα έχασε τη φωτογράφηση στην οποία τόσο πολύ ήθελε να συμμετάσχει.
mothersblog.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook