Την ώρα που το Μεξικό μετρά περίπου 130 νεκρούς από τις σφοδρές καταιγίδες, σοκ προκαλεί η είδηση της κατάρρευσης εκκλησίας, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 10χρονου αγοριού.

Η ρωμαιοκαθολική εκκλησία Santa Clara de Asis ήταν υπό κατασκευή και λόγω των έντονων βροχοπτώσεων είχαν τοποθετήσει μουσαμά στην οροφή. Όμως από τους θυελλώδεις ανέμους η οροφή κατέρρευσε με αποτέλεσμα να πέσει, την ώρα που τελούταν η λειτουργία της Κυριακής.

Από την πτώση της ψευδοροφής έχασε τη ζωή του ένα δεκάχρονο αγοράκι και 24 πιστοί τραυματίστηκαν. Την ώρα του τραγικού δυστυχήματος στην εκκλησία βρεισκόντουσαν συνολικά 200 άνθρωποι.

Ο δήμαρχος της πόλης Χουάρεζ, στο προάστιο του Μοντερέι του Μεξικού, ανέφερε πως όλοι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αμέσως, δίχως όμως να είναι σε θέση να γνωρίζει τι κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Όπως σημείωσε, το αγόρι άφσε την τελευταία του πνοή καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters πολλές περιοχές του Μεξικό έχουν πληγεί από τις πλημμύρες και την κακοκαιρία, ενώ έχουν καταστραφεί δρόμοι και έχουν πέσει γέφυρες σε κεντρικά σημεία της χώρας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook