Διευρυμένες γεωγραφικά και χρονικά καθώς επίσης μαζικότερες και ποιοτικότερες εκδηλώσεις προανήγγειλε για του χρόνου ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης κατά την λήξη των τετραήμερων εκδηλώσεων «Ημέρες Τουρισμού Πολιτισμού Κρητικών Προϊόντων» που πραγματοποίησε η ΠΕ Ηρακλείου στις πλατείες Ελευθερίας, Αγ. Αικατερίνης, Αγ. Τίτου Ηρακλείου.

«Η επιτυχία των εκδηλώσεων με την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, και την μεγάλη συμμετοχή εκθετών, μας δημιουργούν περισσότερες ευθύνες για ποιοτικότερες και μαζικότερες εκδηλώσεις το 2014 που θα ‘απλωθούν’ στις συνοικίες της πόλης αλλά και στους δήμους της ενδοχώρας.

Οι «Ημέρες Τουρισμού» είναι πλέον θεσμός που ‘γεννήθηκε’ πέρυσι, και αγκαλιάστηκε από τους χιλιάδες πολίτες τους δήμους, τους φορείς και τις παραγωγικές τάξεις του τόπου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης μιλώντας στην τελετή λήξης των εκδηλώσεων στην Πλατεία Ελευθερίας μπροστά σε πλήθος κόσμου.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης αναφέρθηκε από την πλευρά του και ο παριστάμενος στην ίδια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος ευχαρίστησε όλους του συμμετέχοντες.

Παράλληλα δε, αναφέρθηκε στις δράσεις εξωστρέφειας της Περιφέρειας για την προώθηση-προβολή της Κρήτης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, της ιστορίας, του πολιτισμού, του τουρισμού των Κρητικών ποιοτικών προϊόντων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook