Για απόφαση-έκπληξη που θα κάνει πιο δύσκολη την προσπάθεια της κυβέρνησης να καταπολεμήσει την εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής, μιλούν ξένα πρακτορεία όπως το Reuters, μετά την αποφυλάκιση των Κασιδιάρη, Παναγιώταρου και Μίχου.
Στην ανταπόκριση του Reuters γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Ηλία Κασιδιάρη, οποίος βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου μετά την απόφαση για την αποφυλάκισή του και χτύπησε την κάμερα που κρατούσε ηχολήπτης τηλεοπτικού σταθμού.
Αναφέρεται επίσης ότι και οι τρεις βουλευτές έβρισαν τους δημοσιογράφους, καθώς αποχωρούσαν «περιμένοντας να πάρουν ένα ταξί για να φύγουν».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ανταποκριτής του BBC, ο οποίος σημειώνει ότι η αποφυλάκιση των τριών βουλευτών δημιουργεί ανησυχίες για το πόσο «δεμένη» ήταν η υπόθεση.
«Ο δικαστής άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους τρεις βουλευτές του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή» γράφει η ισπανική El Pais, η οποία παραθέτει και τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη ότι η αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους δεν σημαίνει ότι απορρίπτεται το κατηγορητήριο.
in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook