Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το «ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» γνωστοποιεί την απόκτηση της πιστοποίησης ISO 22000 – HACCP από την TUV Austria Hellas.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το "Κρητικό Εργαστήρι"

Η αφοσίωση μας στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα είναι πλέον πιστοποιημένη από έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης.

Στα πλαίσια της εξωστρεφούς ανάπτυξης της επιχείρησής μας, το Κρητικό εργαστήρι θα ταξιδέψει στο εξωτερικό με την ονομασία Deli Creta.

Το νέο εταιρικό σήμα και η νέα συσκευασία σχεδιάστηκαν ειδικά για τους πελάτες του εξωτερικού.

Με γεύσεις που ήδη έχουν κερδίσει τους Έλληνες καταναλωτές, η Deli Creta θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga 2013, στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου.

Τα προϊόντα που θα παρουσιάσουμε στους πελάτες που είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν στις κρητικές παραδοσιακές γεύσεις είναι μεταξύ άλλων η μαραθόπιτα με άγρια μάραθα, τα γκουρμέ καλιτσούνια μας με γέμιση μείγματος τριών τυριών (πυχτόγαλο, ανθότυρο και τυρομάλαμα) και μια νέα πρωτότυπη γευστική πρόταση, το κολοκυθοτυροπιτάκι με ελληνική φέτα ΠΟΠ.

Το Κρητικό εργαστήρι σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα μας όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχεται να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και μεράκι για να φέρνει πάντα κοντά σας τις αγνότερες και νοστιμότερες κρητικές γεύσεις.