Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους οδηγούς μοτοσικλετών που οδηγούσαν την Παρασκευή χωρίς κράνος στο κέντρο του Ηρακλείου.
Σε ένα ιδιαίτερο μπλόκο, τα στελέχη της Τροχαίας Ηρακλείου τους σταματούσαν κι αντί για κλήση, τους χάριζαν ένα κράνος, με την προϋπόθεση όμως να το φοράνε συνεχώς όταν οδηγούν τη μηχανή τους.
Ήταν μια συμβολική κίνηση, μια «κλήση ζωής», η οποία ήταν η ολοκλήρωση της δράσης που διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου και είχε ξεκινήσει με τη συναυλία «για τους φίλους που σώθηκαν από τροχαία δυστυχήματα». 
Με τα έσοδα της συγκεκριμένης εκδήλωσης, αγοράστηκαν από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου 11 κράνη, πιστοποιημένα βάση των διεθνών προδιαγραφών ασφαλείας, τα οποία και μοιράστηκαν με αυτόν τον τρόπο σε οδηγούς μοτοσικλετών. 
Παράλληλα, δωρίθηκε ένα κράνος στην Τροχαία Ηρακλείου και ένα στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, το δήμο Ηρακλείου, την Τροχαία Ηρακλείου, το Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, τα συγκροτήματα «Άλλη Μπάντα», «Ήχοι Ίριδας», «Σχήμα Οξύμωρον», «Lunar Sea» «Wrong Way» και «Why Not the Band» που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη συναυλία, όλους τους χορηγούς της βραδιάς, την Ελένη Ινιωτάκη – Garancini και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. Γιάννη Λιονάκη για την καθοριστική βοήθειά τους, καθώς και όλους όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία και συνέβαλαν έμπρακτα στην επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook