Η Praktiker Hellas, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του οράματός της για περαιτέρω διάδοση της Do It Υourself φιλοσοφίας, στηρίζει τους νέους δημιουργούς συμβάλλοντας στην εκπαίδευσή τους μέσα από μια χορηγία στο αναγνωρισμένο κολλέγιο Τέχνης και Design στην Ελλάδα ΑΚΤΟ και τη διοργάνωση σχετικού διαγωνισμού φωτογραφίας.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελείται στο κολλέγιο ΑΚΤΟ, υποστηρίζει τον εξ’ ολοκλήρου επανεξοπλισμό του εργαστηρίου βιομηχανικού σχεδιασμού του κολλεγίου, προσφέροντας ηλεκτρικά εργαλεία και αναλώσιμα υλικά. Έτσι, συμβάλλει σημαντικά στην υλοποίηση των δημιουργικών ιδεών των φοιτητών του κολλεγίου. 
Παράλληλα, η Praktiker Hellas προσκάλεσε τους πτυχιακούς φοιτητές των Κλάδων Φωτογραφίας και Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμησης του ΑΚΤΟ, να συμμετάσχουν σε πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Η Ψυχή του Ελληνικού Σπιτιού». Οι διαγωνιζόμενοι, αποτύπωσαν, έμμεσα, με τον φωτογραφικό φακό τους, την παρουσία και τον τρόπο ζωής των ενοίκων ενός ελληνικού σπιτιού, μέσα από στοιχεία της καθημερινότητάς τους, χωρίς τη φυσική παρουσία των ιδίων. Ο πρώτος νικητής έλαβε ως έπαθλο μία φωτογραφική μηχανή Canon 5D, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος κέρδισαν δωροεπιταγές αξίας 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα. Οι καλύτερες συμμετοχές, θα εκτεθούν σε εκθέσεις στα 13 καταστήματα της εταιρείας και ειδικότερα στο ‘Φεστιβάλ Ανακαίνισης’ κατά την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου.
Οι παραπάνω ενέργειες εντάσσονται στο πρόγραμμα που υλοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 ετών επιτυχημένης λειτουργίας της εταιρείας Praktiker.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook