Μία 57χρονη Βρετανίδα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, βρέθηκε, μετά από 17 ημέρες, νεκρή στο κλιμακοστάσιο του ίδιου νοσοκομείου.

Τη γυναίκα εντόπισε υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου του Σαν Φρανσίσκο κατά τη διάρκεια ελέγχου του εξωτερικού κλιμακοστασίου, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο βοηθός Σερίφη, Πολ Μιγιαμότο.

Ο ίδιος και αξιωματούχοι του νοσοκομείου αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες γύρω από τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Η Λιν Σπάλντινγκ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 19 Σεπτεμβρίου και η τελευταία φορά που την είδε κάποιος ήταν στις 21 του μήνα, δήλωσε ο Τοντ Μέι, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του νοσοκομείου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος του Σερίφη ανέφεραν ότι πραγματοποίησαν έρευνα στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, ενώ εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι της 57χρονης μοίραζαν φυλλάδια στην περιοχή, στην προσπάθειά τους να βρουν την άτυχη γυναίκα, είπε ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Ντέιβιντ Πέρι.

«Σίγουρα μας προβληματίζει το γεγονός ότι ενώ εμείς ψάχναμε να τη βρούμε, η Λιν είτε ήταν ήδη νεκρή είτε πέθαινε κάπου στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο Πέρι.

Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του νοσοκομείου δήλωσε στους δημοσιογράφους πως το κλιμακοστάσιο όπου βρέθηκε η Σπάλντινγκ ήταν κλειδωμένο από την έξω πλευρά, ενώ ήταν ενεργοποιημένος και ο συναγερμός. «Αυτό που συνέβη στο νοσοκομείο μας είναι φρικτό. Μας έχει κλονίσει όλους. Δεν ξέρω τι συνέβη σε αυτή τη γυναίκα», επισήμανε και δήλωσε αποφασισμένος «να ανακαλύψει τα αίτια της τραγωδίας».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook