Η Κέιτ Μίντλετον, η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, είναι πιο «περιζήτητη» από τον Μπαράκ Ομπάμα και την Λέιντι Γκάγκα στο Yahoo, ανακοίνωσε ο ιστότοπος.

Μόλις 24 ώρες πριν από τον γάμο, το όνομα της Κέιτ Μίντλετον έχει τα περισσότερα χτυπήματα στο Yahoo. Ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Βρετανία, οι αναζητήσεις που αφορούν την Κέιτ είναι δύο φορές περισσότερες από αυτές για τον Γουίλιαμ.

Επιπλέον η Κέιτ Μίντλετον «προκαλεί μεγαλύτερη προσοχή στις ΗΠΑ και από τον ίδιο τον πρόεδρο Ομπάμα, την Λέιντι Γκάγκα, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, την Μπρίτνεϊ Σπιρς και άλλες διασημότητες», τονίζει το Yahoo.

Όμως το Yahoo διευκρινίζει πως αυτήν την εβδομάδα διαφαίνεται και μια άλλη τάση: πολλοί αναζητούν πληροφορίες για την Τσέλσι Ντέιβι, φίλη του πρίγκιπα Χάρι, μικρότερου αδελφού του Γουίλιαμ. «Τα χτυπήματα για την Τσέλσι αυξήθηκαν κατά 3.713% τις τελευταίες ημέρες», εξηγεί εκπρόσωπος του δικτύου.

Οι πιο συχνές ερωτήσεις που θέτουν οι χρήστες του διαδικτύου είναι: «ποιός θα είναι ο επόμενος βασιλιάς της Βρετανίας;», «τι τίτλο θα έχει η Κέιτ Μίντλετον όταν παντρευτεί τον Γουίλιαμ;» και «τι ώρα είναι στο Λονδίνο;».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook