Μια ασυνήθιστη πρόταση γάμου έφερε στο φως της δημοσιότητας χθες η εκπομπή \”ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ\” του Κώστα Συλιγάρδου στη τηλεόραση CRETA.

Το love story εξελίχθηκε σ\’ ένα επιβατικό αεροσκάφος .Δύο νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές και να δώσουν όρκους αγάπης και αφοσίωσης με έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο,που επινόησε για να εκπλήξει την εκλεκτή της καρδιάς του ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας.

Εκείνος πιλότος στην αεροπορική εταιρεία MINOAN AIR , εκείνη γυμνάστρια. Ο Νίκος και η Γιούλη. Μια πτήση από Ηράκλειο για Ρόδο ,και μια πρόταση γάμου στα 15.000 πόδια.

Η επιβάτης (σύντροφος του πιλότου) κλήθηκε για τις ανάγκες της έκπληξης που είχε πολύ καλά οργανωθεί,στο θάλαμο διακυβέρνησης. Συνεργοί στην έκπληξη όλο το πλήρωμα που δεν θέλησε να χαλάσει το χατήρι σ\’ έναν αγαπητό του συνάδελφο.

\"\"

Η Γιούλη προσήλθε στο πιλοτήριο,κάθισε αμέριμνη στο κάθισμα πίσω από τους δυο χειριστές,κι άρχισε να απολαμβάνει την διαδικασία της πτήσεως.

Δεν πέρασαν ούτε πέντε λεπτά, κι η προϊσταμένη του θαλάμου επιβατών, χτύπησε την πόρτα του πιλοτηρίου. Η πόρτα άνοιξε και η έκπληξη έλαβε χώρα. Μια ανθοδέσμη,ενα κουτί έκπληξη, και οι βέρες!

Ακολούθησε συγκίνηση, αμηχανία, χαμόγελα… και πως να πεις \”όχι\”.

Η συνέχεια της ιστορίας θα παιχτεί στα σκαλοπάτια της εκκλησίας σύντομα.

\"\"

Τους ευχόμαστε από καρδιάς να είναι πάντα μαζί σε γη και ουρανό. Κάθε καλό, ευτυχία και υγεία.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook