Δώδεκα ημέρες μετά απο τότε που χάθηκε κάθε ίχνος του 31χρονου Διονύση Καλλίνικου, και για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, με το πρώτο φως της ημέρας, οι ομάδες διάσωσης ξεκίνησαν τις έρευνες στην Γαύδο.
 
Και χθες μέχρι που νύχτωσε, δεκάδες άτομα ερεύνησαν εξονυχιστικά το νησί και τις παραλιακές του περιοχές, αλλά ο 31χρονος παραμένει άφαντος.
 
Στο μεταξύ, στα Χανιά βρίσκονται απο χθες συγγενείς του 31χρονου,απο την Ιθάκη, ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες – φεύγοντας απο το σπίτι του, είχε πει στους οικείους του ότι σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην Γαύδο.
 
Να σημειωθεί πως ο Διονύσης Καλλίνικος, σπούδασε Οικονομικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 
 
Σύμφωνα με γνωστούς του, ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος, που φαινόταν νεώτερος απο την πραγματική ηλικία του, ενώ συμμετείχε και ως εργαζόμενος σε ένα “κλάμπ γέλιου”, στο οποίο ακολουθείται μιας θεραπευτικής μορφής γιόγκα μέσω του γέλιου.
 
Στις 20 Σεπτεμβρίου ήρθε στα Χανιά και πήγε στην Γαύδο. 
 
Στις 29 Σεπτεμβρίου πήγε με άλλα άτομα εκδρομή στην περιοχή της Τρυπητής, αλλά όταν οι άλλοι έφυγαν, εκείνος έμεινε στην περιοχή.
 
Απο τότε δεν ξανάδωσε σημεία ζωής, ενώ οι άνθρωποι που τον φιλοξενούσαν αρχικά δεν ανησύχησαν, όμως κάποια στιγμή αναζητώντας τον βρήκαν τα ρούχα που φορούσε, το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο στην “καρέκλα” – μνημείο που έχουν στήσει οι Ρώσοι κάτοικοι της Γαύδου σε απόκρημνο σημείο στην Τρυπητή.
 
Επίσης τα υπόλοιπα ρούχα του είχαν μείνει εκεί που φιλοξενείτο, ενώ στις αστυνομικές αρχές των Χανίων, η εξαφάνιση δηλώθηκε απο την μητέρα του 31χρονου, το βράδυ της Τρίτης 8/10 και την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν οι έρευνες.
 
Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook