Μια άρτια αθλητική υποδομή, το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Θραψανό εγκαινίασε χθες Πέμπτη 27 Απριλίου, η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας. Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την τελετή, στην οποία ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο πρώην Δήμαρχος Θραψανού κ. Μανώλης Λαδωμένος, οι Βουλευτές Ηρακλείου κ. Μανώλης Στρατάκης και κ. Μαρία Σκραφνάκη, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Γιώργος Πιτσούλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου κ. Νίκος Τζώρτζογλου και το μέλος της Ένωσης κ. Κώστας Θεοδοσάκης, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου κ. Γιώργος Ιωαννίδης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και αρχών.

Πολύτιμη συνδρομή στη διοργάνωση προσέφεραν ο αθλητικός όμιλος Ανθεστίων και τα μέλη του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Θραψανού.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων περιλάμβανε τον αγιασμό του γηπέδου, την κοπή της κορδέλας και τη διεξαγωγή δύο φιλικών ημίωρων αγώνων με τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας νέων του Ο.Φ.Η., της ομάδας ποδοσφαίρου κάτω των 20 ετών του Εργοτέλη και της ποδοσφαιρικής ομάδας του αθλητικού ομίλου “Ανθεστίων” Θραψανού.

Παράλληλα, στη διάρκεια της τελετής, ο αθλητικός όμιλος Ανθεστίων απένειμε τιμητικές πλακέτες στις ΠΑΕ Εργοτέλης και ΠΑΕ ΟΦΗ για την παρουσία τους, στο Θραψανιώτη διαιτητή Γιάννη Μαυραντωνάκη και τον Θραψανιώτη ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Κώστα Σταυρακάκη που έκανε τα πρώτα του βήματα στην τοπική του ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας ευχαρίστησε θερμά τον πρώην Δήμαρχο Θραψανού κ. Λαδωμένο για τη σχεδίαση και τη δρομολόγηση του έργου, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια αθλητική υποδομή που έχει ανάγκη ο τόπος και θα προσφέρει πολλά στη νεολαία και τους δημότες, ειδικά στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Από την πλευρά του ο κ. Λαδωμένος δήλωσε ευτυχής για την παράδοση του έργου που ενισχύει τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook