Το «τέρας» του Κλίβελαντ συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας ανατριχιάζει ακόμη και μετά το θάνατό του!

Νέα στοιχεία που έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας ανατρέπουν όλα όσα πίστευαν οι Αρχές περί αυτοκτονίας από τύψεις.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο Άριελ Κάστρο, ο απαγωγέας που έκανε τρία κορίτσια σκλάβες του σεξ επί μία ολόκληρη δεκαετία, βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του στις 4 Σεπτεμβρίου.

Η δολοφονία αποκλείστηκε άμεσα, αφού ο απαγωγέας του Κλίβελαντ ήταν σε κελί απομόνωσης. Όλοι πίστεψαν πως είχε αυτοκτονήσει. Όλα αυτά όμως, μέχρι χθες…

Νέα έκθεση για το θάνατο του Αριέλ Κάστρο αναφέρει πως ίσως ο 53χρονος να πέθανε από ασφυξία κατά τη διάρκεια αυτοϊκανοποίησης. Έκθεση των φυλακών όπου κρατούνταν αναφέρει πως ο Κάστρο βρέθηκε με το παντελόνι και το εσώρουχό του κατεβασμένο μέχρι τους αστραγάλους. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα οι Αρχές βρήκαν, μεταξύ άλλων, και ανοιχτή τη Βίβλο στα κεφάλαια 2 και 3.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Κάστρο δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας ούτε και έδειχνε να έχει τάσεις αυτοκτονίας.

Ωστόσο , οι Αρχές παραμένουν επιφυλακτικές και δεν έχουν προβεί ακόμη σε επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Άριελ Κάστρο, ο οποίος είχε επονομαστεί ο \”βασανιστής του Κλίβελαντ\”, είχε καταδικαστεί την 1η Αυγούστου σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς δικαίωμα αναστολής, συν 1.000 επιπλέον χρόνια. Είχε συλληφθεί στις αρχές Μαΐου αφού ένα από τα θύματά του κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι στο Κλίβελαντ όπου ο 53χρονος αυτός πρώην οδηγός σχολικού λεωφορείου κρατούσε κλειδωμένες τις τρεις γυναίκες.

Ο Αριέλ Κάστρο κρατούσε για δέκα χρόνια τρεις γυναίκες δεμένες στο υπόγειο του σπιτιού του, τις οποίες και κακοποιούσε σεξουαλικά και είχε μάλιστα αποκτήσει και μια κόρη με μια εξ αυτών. Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι τρεις κοπέλες δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να δραπετεύσουν, ενώ είχαν βρεθεί εκτός σπιτιού μόνο δύο φορές τα τελευταία δέκα χρόνια και πάντα υπό την εποπτεία του Κάστρο.

O Κάστρο τις κράταγε στο υπόγειο και μάλιστα τις έδενε στον τοίχο σαν τρόπαια. Μετά τις ανέβασε στο δεύτερο όροφο του σπιτιού, σε διαφορετικά δωμάτια την κάθε μία και έκανε τρύπες στις πόρτες για να τους στέλνει φαγητό.

Μαζί τους έπαιζε και ένα ακόμα αρρωστημένο παιχνίδι. Τους άφηνε την πόρτα ανοιχτή και προσποιούνταν ότι έφευγε για να δει αν θα προσπαθούσαν να το σκάσουν. Όταν εκείνες προσπαθούσαν να φύγουν, τις χτύπαγε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook