Τελευταία ενημέρωση 22.21

Ένα πτώμα νέου άνδρα βρέθηκε αργά το απόγευμα στη Γαύδο.

Είναι πολύ πιθανό το άψυχο σώμα ανήκει στον 31χρονο Διονύση Καλλίνικο ο οποίος αγνοείτο τις τελευταίες ημέρες (δείτε εδώ)

Ωστόσο η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας Τάσο Κουρουπάκη, το πτώμα βρέθηκε στο μονοπάτι στην περιοχή Βατσιανά που οδηγεί στην Τρυπητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα βρέθηκε χωρίς ρούχα και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το Μετόχι, την περιοχή όπου διέμενε ο Διονύσης Καλλίνικος με τους Ρώσσους

Αυτό που προκαλεί μεγάλη έκπληξη και προβληματισμό είναι το γεγονός ότι από το συγκεκριμένο σημείο είχαν περάσει δεκάδες φορές ομάδες διάσωσης και ντόπιοι αναζητώντας το Διονύση Καλλίνικο, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην έχουν εντοπίσει τις προηγούμενες ημέρες το πτώμα.

Ήταν ένα από τα μέρη που είχαν “χτενίσει” αρχές και εθελοντές.

Προκαλεί λοιπόν μεγάλο προβληματισμό το γεγονός ότι το πτώμα του άνδρα, που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν ανήκει στον 31χρονο, βρέθηκε σε αυτό το πέρασμα, χωρίς να γίνει αντιληπτό παρά μόνο σήμερα το απόγευμα.

Ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης αναμένεται να φτάσει το Σάββατο το πρωί στη Γαύδο καθώς πλέον είναι βράδυ και είναι αδύνατο να γίνει σωστή αυτοψία.

Ο κ. Μπελιβάνης θα μεταβεί μαζί με συνεργείο της σήμανσης και αξιωματικούς της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook