Αφού έφτασε μια… ανάσα από το να πιάσει το όριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα «29α Νιόβεια», στην Θεσσαλονίκη, η Άννα Ντουντουνάκη ευελπιστεί να πετύχει τον στόχο της στην πόλη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας-Εζεργοβίνης. Εκεί η 16χρόνη κολυμβήτρια του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES θα πάρει μέρος το σαββατοκύριακο (30/4-1/5) στους Βαλκανικούς αγώνες κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων.

                                       

Η Ντουντουνάκη θα κολυμπήσει στα 50 και 100 μέτρα πεταλούδα και πρόσθιο και έχει σαν στόχο να πετύχει καλύτερους χρόνους σε σχέση με τις συμμετοχές της σε «Multinations Junior» (Κέρκυρα) και «Νιόβεια» (Θεσσαλονίκη), όπου όμως εκεί είχε αγωνιστεί μόνο στα 50μ. πεταλούδα.

 

Όπως δηλώνει η ίδια στο nox.gr : «Ο στόχος μου είναι να προσπαθήσω να πιάσω το όριο για το πανευρωπαϊκό, κάτι που δεν κατάφερα την προηγούμενη φορά. Με ενδιαφέρει να κολυμπήσω καλά και να πετύχω καλύτερο χρόνο από αυτόν που είχα κάνει σε πρώτη φάση. Πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω αν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάστηκα όλο αυτό τον καιρό, με την πισίνα στο κολυμβητήριο Χανίων, ήταν… χάλια και το χειρότερο είναι πως κανείς δεν ασχολείται για να κάνει κάτι και να αλλάξει αυτή την κατάσταση… Από εκεί και πέρα, νιώθω σίγουρα ενθουσιασμένη και υπερήφανη που μπορώ να κολυμπάω με την Εθνική σε αυτές τις διοργανώσεις και ελπίζω να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό».

Η νεαρή αθλήτρια του ΝΟΧ αναμένεται να επιστρέψει στα Χανιά την Δευτέρα 2 Μαΐου.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook