Η προετοιμασία του Πλατανιά συνεχίζεται κανονικά χωρίς προβλήματα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή της τελευταίας αγωνιστικής. Μπορεί τα πράγματα να φαντάζουν δύσκολα για την ομάδα του Τίμου Καβακά, αλλά στόχος στην Πάτρα είναι η ομάδα να διεκδικήσει ότι της αναλογεί για την είσοδο στην τριάδα. Για να επιστρέψουν σε ρυθμούς αγώνων οι παίκτες «κλείστηκαν» δυο φιλικά με Παλαιόχωρα (29/4) και Επισκοπή (1/5).

 

Την Παρασκευή ο Πλατανιάς θα παίξει με την Παλαιόχωρα, αντιμετωπίζοντας δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους Λειβαδίτη και Μηνά. Την Κυριακή 1 Μαΐου, πάλι στο Μάλεμε, θα δοθεί το δεύτερο φιλικό με την Επισκοπή, όπου προπονητής είναι ο Χρήστος Βασιλείου, που είχε οδηγήσει στην άνοδο στην Γ’ Εθνική, ενώ υπάρχουν εκεί οι πρώην «ερυθρόλευκοι» Χαρατσής και Νικολάου.

 

Υποτίμηση από Παναχαϊκή (;)

 

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της Παναχαϊκής τις τελευταίες μέρες βγαίνει ένα κλίμα υποτίμησης, ίσως, αλλά και σιγουριάς των Πατρινών για το ματς με την χανιώτικη ομάδα. Αρχικά υπήρχε το αίτημα, που δεν έγινε δεκτό, για αλλαγή της ώρας και διεξαγωγή ουσιαστικά φιέστας για τους πρωτοπόρους της Football League 2 και μετέπειτα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή που έκανε λόγο για την απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές από παλιά δόξα της ομάδας, σαν να έχουν δεδομένο στην Πάτρα ότι ο Πλατανιάς δεν μπορεί να κάνει την… ζημιά. Σίγουρα η ομάδα του Ηλία Φυντάνη είναι πολύ κοντά στον στόχο της, αφού θέλει μόνο έναν βαθμό, αλλά κανείς δεν μπορεί να «ξεγράψει» τον Πλατανιά, που έχει… κλείσει αρκετά «σπίτια» φέτος (Αίγιο, Ριζούπολη κ.α).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook