Και ενώ το συντονιστικό όργανο συνεδρίαζε στα Χανιά για τον απολογισμό των ζημιών από τον σεισμό ων 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ξαφνικά καταφθάνει ένα ζευγάρι νιόπαντρων.

Ούτε η δυνατή σεισμική δόνηση που ξεσήκωσε στο πόδι τους Χανιώτες δεν ήταν αρκετή για να κάνουν πίσω τα 2 ερωτευμένα παιδιά που έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης .

Ο Μπάμπης Τσιγκουνάκης και η Κατσανικάκη Στέλλα βρέθηκαν στα γραφεία αντιπεριφερειακής διεύθυνσης Χανίων για να αποθανατίσουν την καλύτερη και πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

Την ώρα του σεισμού η νύφη ετοιμαζόταν……

Όλοι την παράτησαν όπως μας δήλωσε η ίδια.

Μακιγιέζ εξαφανίστηκε….συγγενείς βγήκαν στους δρόμους και η ίδια έμεινε μόνη με την απορία:

«Θα γίνει γάμος;»

Ο γαμπρός ζήτησε δημόσια συγνώμη για το σεισμό και την αναστάτωση που είχε ως συνέπεια αυτού στους Χανιώτες και σε ολόκληρο τον κρητικό λαό και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο γάμος θα στεριώσει αφού δεν είχαμε θύματα ή κάποιο άλλο δυσάρεστο περιστατικό από το τρανταχτό κούνημα της Κρήτης.

Δείτε το βίντεο

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε το γαμήλιο γλέντι σε ανοιχτό χώρο προκειμένου να προστατεύσει τους τρομακρατημένους καλεσμένους του.

Αυτό που είναι σίγουρο… είναι ότι η ημερομηνία αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές τους… από πολλές απόψεις!

candianews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook