Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την απαγωγή της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν από το ξενοδοχείο της Πορτογαλίας όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός υπόπτου.
Πρόκειται για έναν λευκό άνδρα, ηλικίας από 20 έως 40 ετών, με καστανά κοντά μαλλιά και μετρίου ύψους. Η αστυνομία τον αναζητά για να τον ανακρίνει, αφού θεωρείται πρόσωπο κλειδί για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, το 2007, από το θέρετρο Πράγια ντα Λουζ στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Τότε, η Μαντλίν ήταν τριών ετών. 
Η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα δυο φωτογραφίες του άνδρα που θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή στην απαγωγή της μικρής Μαντλίν. 
Οι φωτογραφίες φτιάχτηκαν βάσει των καταθέσεων δυο μαρτύρων που θεωρούνται πρόσωπα «κλειδιά» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Ο ύποπτος εθεάθη κοντά στο διαμέρισμα της οικογένειας ΜακΚαν το βράδυ που εξαφανίστηκε η Μαντλίν. 
Όλα αυτά ενώ η εκπομπή Crimewatch του BBC, που θα μεταδοθεί το βράδυ της Δευτέρα, επιχείρησε να ρίξει φως στην υπόθεση, επιχειρώντας αναπαράσταση των όσων συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. Δείχνει τους γονείς της Μαντλίν να φεύγουν από το δωμάτιο για το κοντινό εστιατόριο και κάποιον να παίρνει τη Μαντλίν από το κρεββάτι της. 
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες φωτογραφίες ατόμων που μπορεί να θεωρηθούν ύποπτοι, ενώ η Σκότλαντ Γιαρντ ψάχνει τουλάχιστον δυο άνδρες που μιλούν γερμανικά και εκείνη την ημέρα τους είχαν δει στο ξενοδοχείο, γράφει η Daily Mail.
newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook