Το διαζύγιο της με τον Νίκο Κριθαριώτη βγήκε πριν λίγες μέρες και τώρα η ίδια δηλώνει έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Η Βίκυ Καγιά μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της και αποκάλυψε στο “Πρωινό” του Αντ1, την Φαίη και τον Γιώργο πως είναι τώρα τα πράγματα με το πρώην σύζυγό της.

“Έχει βγει το διαζύγιο μου με τον Νίκο Κριθαριώτη”, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Ο χωρισμός είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία και περάσαμε από πολλά κύματα… Αν δυο άνθρωποι καταλάβουν πως δεν ταιριάζουν είναι λάθος να μένουν μαζί. Παντρευτήκαμε επειδή ήμασταν ερωτευμένοι. Όταν είσαι ερωτευμένος και μπαίνεις σε μια σχέση, τα βλέπεις όλα αλλιώς και νομίζεις πως κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν”.

Η ίδια υπογράμμισε πάντως ότι το διαζύγιο ήταν συναινετικό: “Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός. Θέλω να είναι καλά και ευτυχισμένος. Έχουμε καλή σχέση ήταν ευχαριστημένος μαζί μου και εγώ για αυτόν”.

Πώς θα νιώσει όμως αν δει τον Νίκο με μια άλλη γυναίκα; Η Βίκυ απάντησε λέγοντας πως δεν ζηλεύει κάνει νέα σχέση, καθώς και οι δυο θα πρέπει να συνεχίσουν τις ζωές τους. Ωστόσο, εκείνη αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης και δεν την νοιάζει αν την φλερτάρουν

tlife.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook