Η βραβευμένη τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης «IncredibleCrete.gr», που διακρίθηκε στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (Ε.Β.Γ.Ε) 2013 ταξιδεύει στην Ρωσία.

Η πρώτη ενιαία ηλεκτρονική τουριστική πύλη της Κρήτης στην οποία στηρίζεται η καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης «Απίστευτη Κρήτη-Εκπληκτικά Δική σας» (Incredible Crete, Surprisingly Yours), μεταφράστηκε στα ρωσικά με την δωρεάν υποστήριξη της εταιρίας «HAYMILLIAN ΕΠΕ» http://www.incrediblecrete.gr/index.ru.html, όπως επίσης και οι υπότιτλοι του διαφημιστικού spot “Filming in Crete: Crete: See for yourself “. Η εταιρεία «HAYMILLIAN ΕΠΕ» είναι διακεκριμένος διεθνής πάροχος γλωσσικών υπηρεσιών.

Από το 2007 έχει εδραιωθεί στο χώρο της μετάφρασης, της τοπικοποίησης, του υποτιτλισμού, της μεταγλώττισης και της σύνταξης κειμένου με τεχνικές βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης.

Η τουριστική πύλη αποτελεί μια πρωτοποριακή δράση της Περιφέρειας Κρήτης βασιζόμενη σε καινοτόμα «πλατφόρμα» τουριστικών υπηρεσιών. Φέρει τη σφραγίδα της και δημιουργήθηκε από το ανθρώπινο δυναμικό των υπηρεσιών της, αλλά και με την αξιοποίηση του διαθέσιμου υλικού από προηγούμενες (ηλεκτρονικές και έντυπες) δράσεις τουριστικής προβολής των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων. Η τουριστική ηλεκτρονική πλατφόρμα (portal) διαθέτει ένα μεγάλο πληροφοριακό-ενημερωτικό υλικό που ξεπερνά τις 200.000 λέξεις.

 Η "Απίστευτη Κρήτη" (incredible Crete) ενσωματώνει στη σχεδιαστική φιλοσοφία της αυτό που όλοι γνωρίζουν:

Είναι το νησί των αντιθέσεων, της απρόσμενης ομορφιάς που κόβει την ανάσα στον επισκέπτη που την αντικρύζει για πρώτη φορά, ή που έρχεται τακτικά ανακαλύπτοντας κάθε φορά κάτι νέο στις θάλασσες και στα βουνά, στα αξιοθέατα και στα μνημεία πολιτισμού. Αυτό αποτυπώνεται στις 7 κύριες θεματικές ενότητες και υποενότητες της πύλης και επιπρόσθετα στη χρήση των συμβόλων του παγκοσμίως γνωστού Δίσκου της Φαιστού. Η φράση "εκπληκτικά δική σας" δηλώνει τη μοναδική προσφερόμενη φιλοξενία ως βασικό συστατικό της ύπαρξης των Κρητικών.

Το www.incrediblecrete.gr περιλαμβάνει την πιο εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων και καταλυμάτων κάθε τύπου στην Κρήτη με όλους τους σύγχρονους τρόπους εμφάνισης με φίλτρα (ονομαστικά, "κατηγορία", περιοχή) και δυναμική απεικόνιση σε Χάρτες. Η καταχώριση των καταλυμάτων είναι δωρεάν. Είναι, επίσης, προσβάσιμο για tablets και κινητά τηλέφωνα.

Η Περιφέρεια Κρήτης σε ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά την εταιρία «HAYMILLIAN ΕΠΕ» για την δωρεάν υποστήριξη της προβάλλοντας με ουσιαστικό τρόπο την Κρήτη στο εξωτερικό.