Όταν γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας του Σάκη Τσιώλη με τον Αστέρα Τρίπολης το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Πανθρακικό έφτανε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Τότε σε αρκετούς από τους… προπονητές της εξέδρας άρεσε η είδηση καθώς τη συνδύαζαν με ενδεχόμενη απομάκρυνση του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Όσον αφορά το δεύτερο όμως η διοίκηση του Πλατανιά έχει εκφράσει την στήριξή της στον Εβρίτη προπονητή.
Η ιστοσελίδα όμως sportdog μέσω της στήλης \”Sportdog Penalty\” αναφέρει ότι έγινε -παρά τη στήριξη σε Ουζουνίδη- προσέγγιση στον Σάκη Τσιώλη, ώστε να… κατηφορίσει στα Χανιά.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
\”Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον θαυμαστό κόσμο της Σούπερ Λίγκας: Ομάδα που στηρίζει τον προπονητή της, προσέγγισε τον Τσιώλη για συνεργασία!

Τι να πει κανείς για το δύσμοιρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα τόσα παράξενα και αστεία του; Τι να πρωτοπεί, δηλαδή, αφού κάθε μέρα, σαν μανιτάρι, ξεπετάγονται μία-μία οι αποκαλύψεις του σκύλου και… διανθίζουν το τοπίο!

Γιατί όπως αναφέρει η αποκαλυπτική στήλη του σκύλου στο Twitter, \”Sportdog Penalty\”, υπάρχει ομάδα που προσέγγισε εσχάτως τον Σάκη Τσιώλη, αν και έχει κανονικά προπονητή στον πάγκο της! Εκτός του ΟΦΗ, δηλαδή, που περιμένει στη γωνία για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό, υπάρχει κι άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας που θέλει συνεργασία μαζί του. Μόνο που στη συγκεκριμένη ομάδα, υπάρχει προπονητής!

Για ποια ομάδα μιλάμε; Για τον Πλατανιά, που προσέγγισε τον Τσιώλη για συνεργασία, ενώ στην άκρη του πάγκου κάθεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης! Παράξενα, πολύ παράξενα πράγματα και στη φετινή Σούπερ Λίγκα, που δεν σταματάει ποτέ να εκπλήσσει…\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook