Tα εκλογικά πράγματα στο Δήμο Πλατανιά φαίνεται να είναι ξεκάθαρα. 
Το ιδιαίτερα πετυχημένο έργο του Γιάννη Μαλανδράκη ανεβάζει το πήχη για τους αντιπάλους του. Δηλώνοντας προεκλογικά, ότι αντίπαλοι του είναι τα προβλήματα του Καλλικρατικού Δήμου Πλατανιά αντιμετώπισε με επιτυχία μέχρι τώρα την μεγάλη αυτή πρόκληση. 
Απορροφώντας ευρωπαϊκά κονδύλια, προγραμματίζοντας και εντάσσοντας έργα σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, κάνοντας έναν υποδειγματικό και διαφανή εξορθολογισμό των οικονομικών του δήμου αλλά αντιμετώπισε με επιτυχία και την καθημερινότητα των δημοτών του. Με αξιοσημείωτη υπηρεσία καθαριότητας σε μία πολύ μεγάλη γεωγραφική περιφέρεια , με κοινωνική πολιτική σε τομείς όπως πρόνοια , παιδεία και αθλητισμό αλλά και ενέργειες προβολής και εξωστρέφειας σ\’ έναν κατεξοχήν τουριστικό δήμο, ο σημερινός δήμαρχος αποτελεί παράδειγμα για πολλούς. 
Η αλήθεια είναι ότι η προσπάθεια του ήταν τεράστια, αφού η πολιτεία δεν του έδωσε την δυνατότητα πρόσληψης επιστημονικών συνεργατών και όλο το επιστημονικό και μελετητικό έργο το επιβαρύνθηκε ο ίδιος προσωπικά. Από την άλλη είχε μία ετερόκλητη δημοτική ομάδα , αποτέλεσμα του Καλλικράτη, όπου συνυπήρχαν από αγρότες, επιστήμονες, επιχειρηματίες άλλα και κουμπουροφόροι αντιδήμαρχοι. Κατόρθωσε όμως να έχει μία ενωμένοι δημοτική ομάδα που δουλεύει. 
Για όλους αυτούς τους παραπάνω λόγους , στέλνω τα χαιρετίσματά μου στον Γιώργο, Στέλιο, Νίκο, Μανώλη και συγχωρέστε με εάν ξεχνώ κάποιον ακόμα.

Βιτρούβιος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook