Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων δημοτών, διεξάγεται το φθινοπωρινό πρόγραμμα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο δήμο Γόρτυνας. Συγκεκριμένα οι πολίτες παρακολουθούν τα μαθήματα \”Πληροφορική\” και \”Περιβάλλον- καθημερινή ζωή\” τα οποία υλοποιούνται σε διάφορους οικισμούς του δήμου. Τα τμήματα του Περιβάλλοντος που στο σύνολο τους είναι τρία και λαμβάνουν χώρα σε Αγ.Βαρβάρα, Αγ.Δέκα, Γέργερη, ολοκληρώνονται άμεσα καθώς ήταν και τα πρώτα τμήματα του Kέντρου Δια Βίου Μάθησης, που ξεκίνησαν στο Ν. Ηρακλείου στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Το δε πρόγραμμα της Πληροφορικής βρίσκεται σε εξέλιξη, μιας κι έχουν ήδη ξεκινήσει τα 5 από τα 11 τμήματα και αναμένεται σε διάστημα 2 εβδομάδων να ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα!

Οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τα εν λόγω προγράμματα πολύ κοντά στον τόπο διαμονής τους, αφού η Πληροφορική έχει προγραμματιστεί να λειτουργεί σε Αγ.Βαρβάρα, Αγ.Δέκα, Αγ.Θωμά, Ασήμι και Γέργερη!

Αυτό είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του δήμου Γόρτυνας, που επέλεξε να δημιουργήσει τμήματα σε όλη την επικράτεια του, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το έναυσμα και την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες που επιθυμούν, να συμμετέχουν χωρίς να χρειαστεί να διανύουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις.

Η Δημοτική Αρχή, καθώς και οι υπέυθυνοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, θέλουν να συγχαρούν τους πολίτες για την έντονη συμμετοχή τους στα προγράμματα και να ευχαριστήσουν για άλλη μια φορά τους φορείς για την παραχώρηση των αιθουσών.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα έργου (Ανδρεαδάκη Μαριάννα, Μελετάκη Ειρήνη) τις καθημερινές και ώρες 8:00-14:00 στο τηλ 2892-340342, ή εναλλακτικά στο e-mail [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook