Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λαυρίου στρέφει την προσοχή του πλέον ο Κισσαμικός, σύμφωνα με τον Αλέξη Κουμπρόγλου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δραμινού εξτρέμ της Χανιώτικης ομάδας:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τραχώνων. Σήμερα δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, τη νίκη. Ξεκινήσαμε νωθρά στον αγώνα. Ευτύχησε ο αντίπαλος να ανοίξει το σκορ από ένα λάθος δικό μας. Δεν αντιδράσαμε μετά, λόγω του αέρα αλλά και του ότι δεν είχαμε αγωνιστικότητα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Κοιτάμε το επόμενο ματς. Μέσα από δουλειά από την αρχή της εβδομάδας να πάμε να πάρουμε το ματς μέσα στο Λαύριο».

Για το αν… προτιμάνε να αγωνίζονται εκτός έδρας οι παίκτες του Κισσαμικού:

«Το γήπεδό μας δεν μας βοηθάει. Να λέμε αλήθειες. Εκτός έδρας παίζουμε καλύτερα. Αλλά δεν είναι αυτό δικαιολογία. Αν ήμασταν αυτοί που έπρεπε θα είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά των Τραχώνων δηλώσεις έκανε ο πολύπειρος επιθετικός Προκόπης Σαγανάς, που είπε τα εξής: 

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με δύσκολες συνθήκες. Με αέρα, που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γινόταν και πιο δυνατός. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είχαμε και την εύνοια του αέρα. Προηγηθήκαμε με ένα τυχερό γκολ, αλλά πιστεύω ότι στις επόμενες δύο-τρεις φάσεις θα μπορούσαμε να βάλουμε δεύτερο γκολ, που θα ήταν δύσκολο μετά να γυρίσει το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου. Μόνο από δύο-τρία στημένα. Ήμασταν καλά στημένοι και καλά προετοιμασμένοι όλη την εβδομάδα. Ξέραμε τι θα έρθουμε να αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω ότι αυτό το διπλό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Θα περάσουν πολύ δύσκολα οι ομάδες από εδώ πέρα. Είναι πολύ δυνατή έδρα. Ο άνεμος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Για εμάς είναι πολύ μεγάλο διπλό. Μπράβο στην ομάδα, μπράβο στα παιδιά. Καλή συνέχεια στον Κισσαμικό, που είναι μια καλή ομάδα. Κι εμείς είμαστε καλή ομάδα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook