Την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, μετά τις εορτές του Πάσχα, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές είχε ο Τίμος Καβακάς στο φιλικό της Παρασκευής με την Παλαιόχωρα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο Μάλεμε με 2-1 και ανανέωσαν το… ραντεβού τους για την Πρωτομαγιά και το φιλικό με τον Ρούβα.

 

Οι δυο «μικροί» που χρησιμοποιήθηκαν από τον νεαρό τεχνικό του Πλατανιά, ήταν ο  Θέμης Πατρικάκης από την ομάδα Παίδων και ο Στράτος Τερεζάκης, που αγωνίζεται σαν δεξί μπακ στον Γρανίτη και πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό προπονήσεις με την ομάδα. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Τσενακάλ με αυτογκολ «έδωσε» το προβάδισμα στον Πλατανιά για να κάνει το 2-0 ο Νίκος Κατσικοκέρης. Η Παλαιόχωρα, που αν και «νεοφώτιστη» έχει πολύ καλή παρουσία στον όμιλο τίτλου της Α’ ΕΠΣΧ, μείωσε στο τελικό 2-1 με γκολ του Μανουσάκη.

 

Πλατανιάς: Λιούρδης, Αθανασιάδης, Κατρανίτσας (46’ Παπαδημητρίου), Γεωργόπουλος (46’ Τζανής), Παληγεώργος, Μουνάφο, Πότσι (46’ Τσοντάκης), Πιτσόκος (46’ Τερεζάκης), Μαρτσάκης, Προβατίδης (35’ Πατρικάκης), Κατσικοκέρης (46’ Μιρτσέτα).

Το επόμενο φιλικό για τον Πλατανιά θα γίνει την Πρωτομαγιά με αντίπαλο τον πρωταθλητή του περιφερειακού πρωταθλήματος Ρούβα και πάλι στο γήπεδο του Μάλεμε (ώρα έναρξης 17:00).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook