Σύντομο αποδείχτηκε το πέρασμα του Βαγγέλη Μπελεβέτη από τον Εορδαϊκό, αφού την Παρασκευή αποδεσμεύτηκε από τους «λιγνιτωρύχους». Ο 24χρονος αμυντικός μέσος είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο από την ομάδα της Πτολεμαΐδας ως ελεύθερος από τον Πλατανιά αλλά δεν κατάφερε ούτε σε αυτήν να ολοκληρώσει την φετινή σαιζόν.

 

Ήταν ο τρίτος ποδοσφαιριστής του Εορδαϊκού, που αποδεσμεύτηκε τις τελευταίες μέρες ακολουθώντας τους Κριτσωτάκη και Λοντίγκιν. Το κλίμα στην ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη δεν είναι καλό αφού υπάρχει αβεβαιότητα μεταξύ των ποδοσφαιριστών όσον αφορά τις πληρωμές και ελλοχεύει ο κίνδυνος προσφυγών σε περίπτωση που δεν πλερωθούν την Δευτέρα (2/5).

Ο Μπελεβέτης είχε 6 συμμετοχές στον Βόρειο όμιλο της Football League 2 ενώ είχε προλάβει να κάνει 10 φέτος με την φανέλα του Πλατανιά στο Νότιο όμιλο προτού αποτελέσει «παρελθόν» μετά από εισήγηση του προπονητή Τίμου Καβακά.

Βέβαια τη σαιζόν 2009-10 ήταν από τους στυλοβάτες της παραμονής στην Κατηγορία για τους «ερυθρόλευκους» με 27 συμμετοχές και 4 γκολ.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook