«Ψάρευε» ανήλικα κορίτσια μέσω facebook στις οποίες υποσχόταν να γίνουν πρώτα ονόματα στο χώρο της ομορφιάς!

Με το πρόσχημα της φωτογράφησης –έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ- τους «έκλεινε» ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, όμως οι δεκατετράχρονες αντί να φωτογραφηθούν αναγκάζονταν να υποκύψουν στις σεξουαλικές του ορέξεις.

Μία ακόμη υπόθεση αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος μαθητριών εξιχνίασε πρόσφατα το Τμήμα Ανηλίκων της ΕΛΑΣ. Και δεν είναι η μοναδική. Δεκάδες είναι οι υποθέσεις με θύματα δεκατετράχρονα και δεκαπεντάχρονα παιδιά που καλούνται δυστυχώς να αντιμετωπίσουν όλο και πιο συχνά οι αστυνομικοί.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς δύο κοριτσιών (μιας δεκατετράχρονης και μιας δεκαπεντάχρονης) κατήγγειλαν το γεγονός στην Αστυνομία. Όπως δήλωσαν, οι κόρες τους μαζί με άλλες δύο συνομήλικες φίλες τους συναντήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Αργυρούπολης με έναν 26χρονο νεαρό. Ο ίδιος τις είχε «γνωρίσει» μέσω facebook.
Μέρα τη μέρα έπεισε τα κορίτσια ότι μπορούν να δουλέψουν στο χώρο της πασαρέλας. Μάλιστα, ο ίδιος παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος οίκων μόδας και υποστήριζε ότι αναζητά ταλέντα στο μόντελινγκ. Ο νεαρός άντρας έβαλε μπροστά το σχέδιό του και με πρόσχημα ότι θέλει να φωτογραφίσει τις κοπέλες έναντι 5.000 έως 16.000 ευρώ κατάφερε τελικά να τις συναντήσει σε ξενοδοχείο στην Αργυρούπολη.
Οι έφηβες πήγαν στο ραντεβού, όμως αντί να ποζάρουν στο φακό έζησαν έναν εφιάλτη, πέφτοντας θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Ενεργό ρόλο είχαν και τρεις ξενοδοχοϋπάλληλοι, ηλικίας από 27 έως 32 ετών.
protothema.gr/ Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook