Τελευταία ενημέρωση: 7:59

Μακραίνει η λίστα των αυτοκτονιών στη Κρήτη καθώς ένα ακόμη περιστατικό αυτοχειρίας καταγράφηκε τις πρώτες πρωινιές ώρες στο νησί.

Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε στο χωριό Μονοπόρι στο Ρέθυμνο στις 6:30 περίπου το πρωί.

Ο αυτόχειρας ένας 60χρονος άντρας αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του, κάτω από τη μασχάλη και κατέληξε λίγη ώρα αφού διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Τα αίτια που οδήγησαν τον 60χρονο στο απονενοημένο δεν έχουν διευκρινιστεί.

Σε αυτοκτονία όπως όλα δείχνουν και ο θάνατος στις Βουκολιές

Την ίδια ώρα σε αυτοκτονία όπως όλα δείχνουν οφείλεται ο θάνατος της 68χρονης η οποία εντοπίστηκε νεκρή λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, από τον ίδιο της τον γιο (δείτε εδώ)

Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 68χρονη.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Πέμπτης στα Κουνουπιδιανά Χανίων σήμανε συναγερμός από την πληροφορία ότι ένας 50χρονος άντρας, ο οποίος ζει μόνος του και αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Ο 50χρονος ενημέρωσε τηλεφωνικά φιλικό του πρόσωπο ότι έχει καταναλώσει ποσότητα χαπιών. Αστυνομια και ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκαν άμεσα, έφτασαν στο σπίτι του 50χρονου και τον οδήγησαν στο Νοσοκομείο.

Όπως διαπιστώθηκε ο 50χρονος είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα χαπιών που δεν ήταν ικανή να βλάψει την υγεία του.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook