Με το νέο iPhone 5S να έρχεται με διαφορά πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών από τις 20 Σεπτεμβρίου και μετά, οπότε κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες μεγάλες αγορές παγκοσμίως, τα νέα smartphones της Apple είναι από σήμερα διαθέσιμα και στην Ελλάδα, μέσω και των τριών παρόχων κινητής τηλεφωνίας -Cosmote, Vodafone και Wind.

Το κορυφαίο 5S συγκεντρώνει το 64% των πωλήσεων iPhones στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, καθώς το ανανεωμένο και πολύχρωμο 5C φτάνει το 27%, ενώ το 4S έχει πλέον περιοριστεί στο 9%.

Στη χώρας μας οι τιμές για το iPhone 5S ξεκινούν από τα 739 ευρώ για την έκδοση των 16 Gb. Αντίστοιχα, το 16άρι 5C κοστίζει 639 ευρώ. Ενδεικτικά, το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα 5S των 64 Gb φτάνει τα 979 ευρώ.

Παράλληλα με την Ελλάδα, τα νέα iPhones είναι από σήμερα διαθέσιμα σε άλλες 34 αγορές. Η Apple έχει ως στόχο πριν από το τέλος του έτους οι νέες εκδόσεις των best seller φορητών συσκευών της να κυκλοφορούν σε 100 αγορές σε όλο τον κόσμο, στο μεγαλύτερο λανσάρισμα από το 2007, όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο iPhone (2G).

Στο πρώτο τηλεοπτικό σποτ που προβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες για την προώθηση του 5S, η Apple προβάλει το νέο iPhone στον συνδυασμό λευκού και χρυσού χρώματος.protothema.gr