Μπορεί να είστε αποφασισμένη να φτιάξετε το κορμί των ονείρων σας, αλλά γνωρίζετε καλά πως δεν γίνεται από την μια ημέρα στην άλλη!  Κάθε μέρα όμως μπορείτε να έχετε καλοχτενισμένα μαλλιά και να χαίρεστε την εικόνα στους καθρέπτες του γυμναστηρίου.

Αυτό που χρειάζεστε είναι να μην πέφτουν στο πρόσωπό σας, να μην σας ζεσταίνουν στο σβέρκο και να μένουν στην θέση τους… γιατί να μην είναι όμως και όμορφα?

1.    Η «κλασσική» αλογοουρά είναι η εύκολη και γρήγορη λύση.
Tip: Κρύψτε το λαστιχάκι με μια τούφα από τα μαλλιά σας, στερεώνοντάς το με ένα τσιμπιδάκι.

\"gym1\"

2.    Για τον κότσο μπαλαρίνας θα χρειαστείτε μόνο ένα λαστιχάκι και μερικά τσιμπιδάκια και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα… sexy!

\"gym2\"

3.    Αν έχετε περισσότερο χρόνο στην διάθεσή σας, δοκιμάστε κάτι πιο εντυπωσιακό! Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία ίσα μέρη, και πλέξτε παράλληλες πλεξίδες που συναντιούνται στο πίσω μέρος σε μια αλογοουρά.

\"gym3\"
4.    Τονίζοντας την παιδική σας διάθεση,   κάντε μια έντονη  χωρίστρα στο πλάι, χωρίστε τα μαλλιά σας στα δύο, και πλέξτε δυο πλεξούδες σε στυλ «Πίπη Φακιδομύτη»!

\"gym4\"

5.    Για μια πιο girly εμφάνιση,  πιάστε τα μαλλιά σας χαμηλά σε μια χαλαρή αλογοουρά και στρίψτε την κυκλικά.  Στερεώνετε με φουρκέτες και είστε έτοιμη.

\"gym5\"

6.    Αν θέλετε να έχετε ένα πιο ναζιάρικο look, κάντε μια έντονη χωρίστρα αρκετά λοξά, και χωρίς να σφίξετε ιδιαίτερα, πλέξτε τα χαλαρά στο ένα πλάι.

\"gym6\"

7.    Αν θέλετε κάτι πιο εξεζητημένο, πλέξτε μια χαλαρή πλεξούδα που θα ξεκινά από το ύψος του φρυδιού και καταλήγει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, σε μια απλή αλογοουρά.

\"gym7\"

govastieto.gr/Αγγελοπούλου Λίτσα-hair stylist

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook