Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Εργοτέλης. Οι κιτρινόμαυροι έχασαν από τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο στάδιο με δύο γκολ που σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά.

Οι παίχτες του Γ. Πετράκη ήταν άστοχοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και έτσι χωρίς να σημειώσουν γκολ βρέθηκαν μοιραία για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα χωρίς βαθμό στο τέλος της αναμέτρησης.

Οι φάσεις του αγώνα:

3:00 Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι και ανήκει στον Εργοτέλη. Πάσα του Μπαντιμπαγκά στον Χαντί, ο τελευταίος πλάσαρε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Καπίνο απομάκρυνε.

4:00 Μακρινό σουτ του Πελέ, η μπάλα μακριά από το δεξί δοκάρι της εστίας του Καπίνο.

13:00 Μακρινό σουτ του Μπεργκ, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Αθανασίου.

18:00 Κλέψιμο του Ζέκα, πάσα στον Φιγκερόα, συρτό σουτ του τελευταίου, έξω από την περιοχή, με τον Αθανασίου να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει.

21:00 Καλό σουτ του Μπατιμπανγκά, έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

23:00 Μακρινό συρτό σουτ του Πίτσου, η μπάλα έξω

30:00 Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Σέντρα του Πίτσου, από αριστερά, ο Διαμαντάκος δεν μπόρεσε, σουτ του Μπαντιμπανγκά, μέσα από την περιοχή, ο Καπίνο έδιωξε.

34:00 Μακρινό σουτ του Ατζαγκούν, η μπάλα ψηλά άουτ.

37:00 Σημαντική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Γύρισμα του Ζέκα από δεξιά, σουτ του Ατζαγκούν, μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Πίτσου.

40:00 Ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Λάθος του Σπυρόπουλου, γύρισμα του Μπατιμπανγκά, η μπάλα έφτασε στον Χαντί, ο οποίος σούταρε πάνω στον Σίλντενφελντ. Στη συνέχεια της φάσης, ο Διαμαντάκος συνελήφθη σε θέση οφσάιντ.

45:00 Απ\’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεργκ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

47\’ Κίτρινη κάρτα στον Λαγό για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπατιμπανγκά.

56\’ Ωραία προσποίηση του Ζέκα από τα αριστερά, σέντρα του Πορτογάλου, έκοψε με το κεφάλι σε κόρνερ ο Σαρρής.

56\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Δυνατό σουτ του Λαγού, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Αθανασίου έδιωξε ενστικτωδώς.

63\’ Στρώσιμο του Λαγού στον Μέντες, σουτ του τελευταίου, έξω από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ

70\’ Μακρινό σουτ του Καρντόσο, ο Καπίνο μπλόκαρε.

79\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Σκαφτή πάσα του Μπουχαλάκη, πλασέ με τη μία του Μπατιμπανγκά, μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα έξω.

83o λεπτό: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Σκόρερ ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Μέντες κέρδισε την μπάλα. Ο Μπεργκ έστρωσε την μπάλα στον Φιγκερόα και εκείνος σκόραρε…

85\’ Ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Καπίνο απέκρουσε πολύ δύσκολα ένα απευθείας φάουλ.

90+2: Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό

90\’+3\’ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπεργκ αποχωρεί. Στη θέση του ο Κλωναρίδης.

90+3 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Σκόρερ με κεφαλιά ο Κουτρουμπής μετά από σέντρα του Αμπέιντ.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας (87\’ Αναστασάκος), Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Καρντόσο (89\’ Χαλκιαδάκης), Ρομάνο, Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Χαντί (68\’ Μπουχαλάκης), Διαμαντάκος.

ΠΑΟ: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μέντες, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Ατζαγκούν (80\’ Αμπέϊντ), Νάνο, Σίλντεφελντ, Ρισβάνης, Φιγκερόα (88\’ Κουτρομπής).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook