Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελευταία ημέρα της Διεθνούς συνάντησης Μαχητικών αθλημάτων στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, με τη συμμετοχή αθλητών από 40 χώρες από την WKU – GCO αλλά και οι αγώνες Gods of War ΙΙΙ, με την συμμετοχή αθλητών από 12 διαφορετικές χώρες, οι όποιοι έπεσαν στην μάχη για τέσσερεις ζώνες μαχητικών τεχνών της WKU-GCO.

Στην τελετή λήξης, o κ. Klaus Monnemacher, παρέδωσε την σημαία των αγώνων στον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη ο οποίος και την παρέδωσε στο Δήμαρχο κ. Zhang Weinen από το νησί Hainnan, και την πόλη Wanning της Κίνας, όπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη διοργάνωση το 2014.

Στην τελετή λήξης των αγώνων οι εκπρόσωποι της WKU – GCO ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ηρακλείου για την φιλοξενία που αποκόμισαν από την πόλη του Ηρακλείου την οργάνωση και λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, και βράβευσαν τον Δήμο Ηρακλείου, και τον Δήμαρχο, με ειδική τιμητική πλακέτα που φέρει το έμβλημα της WKU.

Από την πλευρά του και ο κ. Κουράκης ευχαρίστησε τους διοργανωτές ,τους αθλητές και τους πολίτες και όσους βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων και τόνισε ότι το Ηράκλειο έχει Αθλητικές Σύγχρονες υποδομές για να φιλοξενεί μεγάλα παγκόσμια γεγονότα.

Τέλος ευχήθηκε στον Κινέζο Δήμαρχο καλή επιτυχία στη διεξαγωγή των αγώνων μαχητικών αθλημάτων που θα φιλοξενήσει η δική του πόλη στη Κίνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook