Τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταστημάτων στα Χανιά αποτελούν το αντικείμενο συνάντησης στην οποία καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων την Τετάρτη 30/10 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Χανίων.
Όπως αναγράφεται στην σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου \”τα τουριστικά καταστήματα των Χανίων είναι από τους βασικούς πυλώνες της τοπικής οικονομίας και αποτελούν μεγάλο μέρος του συνόλου των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας.
Ως Εμπορικός Σύλλογος Χανίων γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κοινά προβλήματα με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις , υπάρχουν όμως και προβλήματα που αφορούν μόνο τα τουριστικά καταστήματα , λόγω του αντικειμένου τους , των περιοχών που δραστηριοποιούνται και της περιόδου που λειτουργούν.
Για όλα τα παραπάνω προσκαλούμε όλους τους ,έμπορους – ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων των Χανίων ώστε να τα καταγράψουμε και να τα συζητήσουμε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Χανίων στην πλατεία Αγοράς. 
Επειδή είναι η πρώτη φορά που γίνεται συνάντηση των αμιγώς τουριστικών καταστημάτων θεωρούμε την παρουσία όλων των συναδέλφων απαραίτητη ώστε να γίνει η πληρέστερη δυνατόν συζήτηση και να δρομολογηθούν τα αιτήματα που τους αφορούν στους αρμόδιους φορείς.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook