Σε ρυθμούς… Πεύκης κινούνται πλέον στον Κισσαμικό, αφού τα βλέμματα είναι στραμμένα στον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα που ήταν ο πρώτος φετινός αντίπαλος για το Κύπελλο Γ\’ Εθνικής.
Το 2-0 υπέρ της Χανιώτικης ομάδας τότε δεν σημαίνει κάτι, αφού το παιχνίδι αυτό είναι διαφορετικής σημασίας. Εξάλλου η Πεύκη είχε παραταχθεί με πολλούς αναπληρωματικούς στην αναμέτρηση εκείνη.
Η προετοιμασία του εκπροσώπου των Χανίων στη Γ\’ Εθνική ξεκίνησε τη Δευτέρα (28/10) χωρίς προβλήματα. Την Τρίτη (29/10) δεν πήρε μέρος για να ξεκουραστεί ο Αλμπέρτο Ενγκουέμ, που υπέφερε τις τελευταίες ημέρες από πονόδοντο.
Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:
\”Στον αγώνα με τον Α.Ο. Πεύκης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι στραμμένα τα βλέμματα της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Η προετοιμασία ξεκίνησε τη Δευτέρα (28/10) με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του, Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργου Τουλουπάκη.

Την Τρίτη (29/10) δεν πήρε μέρος στην προπόνηση λόγω πονόδοντου ο Αλμπέρτο Ενγκουέμ, που αναμένεται να συμμετέχει κανονικά την Τετάρτη (30/10) στις προπονήσεις που θα γίνουν το πρωί και το απόγευμα. \”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook