Την εύθραυστη ισορροπία στη ζωή της που μοιράζεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και το στόχο της να κερδίσει τον τίτλο της Miss Bodybuilding Britain αναζητεί καθημερινά η 43χρονη Sarah Hallett. 

Η Sarah που ζει στο Swansea της Νότιας Ουαλίας με την 14χρονη κόρη της Tyler, εργάζεται εδώ και οκτώ χρόνια ως πυροσβέστης και τα τελευταία έξι ασχολείται με το bodybuilding.

Όταν δεν εργάζεται στην Υπηρεσία της η Sarah «χτίζει» το κορμί της περνώντας τουλάχιστον 18 ώρες την εβδομάδα στο γυμναστήριο. 

«Γελάμε πολύ με τους συναδέλφους μου στην πυροσβεστική, προπονούμαστε μαζί και με ενθαρρύνουν πολύ», δηλώνει στη Daily Mail. «Το να είμαι πυροσβέστης με βοηθά στο building γιατί η φύση της δουλειάς μου απαιτεί καλή φυσική κατάσταση», λέει. «Μπορώ να προπονούμαι τρεις ώρες την ημέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα, τρώγοντας αποκλειστικά πρωτεΐνη και πίνοντας πέντε λίτρα νερό την ημέρα. Χρειάζεται πολλή πειθαρχία για να το κάνω αυτό, είναι σαν να έχω δύο full-time δουλειές, αλλά μου αρέσει τόσο που δεν με πειράζει».

Οι αντιδράσεις όσων βλέπουν το κορμί της είναι διχασμένες. «Υπάρχουν γυναίκες που τρομοκρατούνται, κάποιες μου λένε \”δεν σου φαίνεται πως είσαι σαν άνδρας;\” ή \”αλήθεια θέλεις να δείχνεις έτσι;\” Προφανώς και θέλω, αλλιώς δεν θα το έκανα», εξηγεί. 

Πέρσι έφτασε στη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό Mr και Ms Universe και, όπως λέει, θέλει να αλλάξει την εικόνα που έχουν οι γυναίκες για το bodybuilding. 

«Φυσικά το σώμα μου δεν είναι τέλειο», τονίζει, «αλλά θέλω να εμπνεύσω στις άλλες γυναίκες πως όλα είναι πιθανά». 

\"\" \"\"

\"\" \"\"
newsbeast.gr


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook