Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου σε μια προσπάθεια του να στηρίξει τους συντοπίτες μας, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, διοργανώνει μία ημέρα ψυχολογικής υποστήριξης με θέμα την οικονομική κρίση, με στόχο μια διαφορετική προσέγγισή της, την οποία όλοι ζούμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Την ημερίδα θα συντονίσει η Ψυχολόγος-Σύμβουλος Υγείας, Μαρία Χ. Κυδωνάκη.
Η εισήγηση θα έχει θέμα \”Οικονομική Κρίση: Θωράκιση και προσαρμογή του ανθρώπου.\” Η οικονομική κρίση επηρεάζει το βιοτικό μας επίπεδο, τη δουλειά μας, τη σωματική και ψυχική μας υγεία, τις σχέσεις μας με την οικογένεια μας και τελικά, τη σχέση με τον εαυτό μας. Γιατί όμως μια οικονομική κρίση να μας επηρεάζει τόσο πολύ ψυχολογικά; Μπορεί η κρίση να μας δείξει τρόπους να αντιμετωπίζουμε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, αν ναι, με τι ποσοστά επιτυχίας; Οι τρόποι αυτοί μπορούν να γίνουν εφικτοί για όλους; 
Όλες αυτές οι ερωτήσεις καθώς και διάφοροι προβληματισμοί που αποκτά ο άνθρωπος σε τέτοιες συνθήκες θα συζητηθούν σε ένα ανοιχτό διάλογο. 
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων δίπλα στο Νηπιαγωγείο Τυμπακίου στις 17:00. Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook