Την 4η ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Πλατανιάς, που δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα στους \”Ζωσιμάδες\”, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι γηπεδούχοι παρά τα όσα ακολούθησαν με τον αποκλεισμό από το κύπελλο από τον Αιγινιακό και την απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη δεν έδειξαν να επηρεάζονται ιδιαίτερα και κατάφεραν να βάλουν στο \”σακούλι\” τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. 

Με σκοπό να προσέξει τα… νώτα του παρατάχθηκε ο Πλατανιάς, που ήθελε να δώσει συνέχεια στο \”διπλό\” απέναντι στον Άρη. Στο πρώτο ημίχρονο η Χανιώτικη ομάδα ήταν ακίνδυνη επιθετικά, ενώ κινδύνευσε σε κάποιες επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων να δεχθεί και γκολ.

Στην επανάληψη η είσοδος του Κατάι έδωσε άλλη πνοή στα άκρα της επίθεσης των \”ερυθρόλευκων\”, με τον Σέρβο να δημιουργεί σημαντική ευκαιρία μόλις στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα. Παρά το αρχικό καλό ξεκίνημα στην επανάληψη ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει άλλη φάση προς την εστία του Βελλίδη, με τον ΠΑΣ να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 62\’ με τον Βίλα.

Ο Ουζουνίδης έκανε πιο επιθετικό τον Πλατανιά μετά το 75\’ με την είσοδο των Πόποβιτς και Μπεριάν, αλλά και πάλι η ομάδα του δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία.

Ο \”χρυσός\” σκόρερ του αγώνα με τον Άρη, Γουνδουλάκης, ήταν και πάλι μακριά από τον καλό του εαυτό, σε ακόμα ένα παιχνίδι, που τον ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα ο Εβρίτης τεχνικός.

Φάσεις-Γκολ

10\’ Σουτ του Λίλα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Γιωργαλλίδης.
20\’ Ο Ίλιτς βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά αλλά δεν πιάνει όπως θα ήθελε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία.
21\’ Ο Ντε Βινσέντι κάνει \”σκαφτή\” μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, βγάζοντας τον Ίλιτς σε θέση βολής, αλλά ο Φερνάντες σωτήρια πέφτει στα πόδια του Σέρβου και απομακρύνει σε κόρνερ. 
30\’ Το σουτ του Τσουκαλά περνάει αρκετά έξω από την εστία του Γιωργαλλίδη. 
38\’ Ο Βίλα πασάρει στον Ίλιτς, που πατάει την μπάλα για τον Κοροβέση, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.
40\’ Σουτ του Ίλιτς ο Φερνάντες διώχνει και πάλι σωτήρια. 
44\’ Ο Ντε Βινσέντι εκτελεί το φάουλ, στην \”καρδιά\” της άμυνας σηκώνεται πιο ψηλά απ\’ όλους ο Κολοβέτσιος, με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
46\’ Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ο Κατάι σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Βελλίδης αποκρούει σε κόρνερ.
56\’ Ωραία ενέργεια του Κατάι, που σεντράρει μέσα στην περιοχή για τον Τόρες, τον οποίο \”κόβει\” σωτήρια ο Κολοβέτσιος. 
60\’ Σέντρα του Μιχαήλ, κεφαλιά του Ντε Βινσέντι άουτ. 
62\’ ΓΚΟΛ: Ο Τσουκαλάς πασάρει στον Κοροβέση, που βγάζει τη σέντρα για τον ξεχασμένο Βίλα που πλασάρει σωστά για το 1-0.
77\’ Σουτ του Κατάι αρκετά έξω από την εστία.
81\’ Σουτ του Τσουκαλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ντε Βινσέντι σούταρε τεχνικά με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Γιωργαλλίδη.
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας)-Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
Κίτρινες: Λίλα (35\’), Ντε Βινσέντι (41\’), Τέτε (44\’), Ζουμπουλάκης (57\’), Ντάσιος (61\’), Φερνάντες (74\’), Ραφαέλ (89\’) 
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Βίλα (90+2\’ Γιάκος), Ντε Βινσέντι (85\’ Μπέριος), Ίλιτς (79\’ Στρούνα).
Πλατανιάς (Mαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Φερνάντες, Ραφαέλ, Σιώπης, Τέτε, Αγκιλέρα (75\’ Μπεριάν), Μπέλιτς (46\’ Κατάι), Γουνδουλάκης (75\’ Πόποβιτς), Τόρες.

Λευτέρης Αντωνακάκης

φωτογραφία από passports.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook